God møbleret lejlighed med central beliggenhed

Faciliteter

Areal
51m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vedbækgade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

<p>En flot lejlighed i en velholdt ejendom best&aring;ende af et rummeligt flot k&oslash;kken i &aring;ben forbindelse med et meget rummeligt opholdsrum som nemt kan opdeles samt et flot badev&aelig;relse med brus. Lejligheden er beliggende i det sp&aelig;ndende Stefansgadekvarter midt imellem N&oslash;rrebroparken og Stefanskirken. Mulighederne for at hygge sig i parken, handle i de mange specialbutikker, g&aring; p&aring; cafe eller i kirke er alle indenfor mindre end 2 minutters gang Kan ogs&aring; lejes um&oslash;bleret KAN KUN LEJES AF VIRKSOMHEDER Billederne er ikke n&oslash;dvendigvis fra den eksakte lejlighed, men fra en tilsvarende fra samme ejendom. Planl&oslash;sning kan variere.</p>

Stor lejlighed på 51 m2 til leje 2200 København N

I denne lejlighed på Vedbækgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 51 m2.

Om lejemålet på Vedbækgade i 2200

Husleje
Du skal betale 8.900 kr. om måneden for denne bolig på Vedbækgade.
Depositum
Du skal lægge 26.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-10-22.

Andre lejemål i 2200 København N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2200 København N? I øjeblikket finder du 51 lejeboliger i 2200 København N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.