Grønnegade

Faciliteter

Areal
148m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grønnegade
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

6.900 kr

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Stor lejlighed på 148 m2 til leje 7100 Vejle

På Grønnegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 148 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Grønnegade i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Grønnegade ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.