Grønnegade, Vejle

Faciliteter

Areal
176m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grønnegade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

9.867 kr

Depositum:

29.601 kr

Leje per måned:

9.867 Kr/md

Stor lejlighed på 176 m2 til leje 7100 Vejle

På Grønnegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 176 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Grønnegade i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Grønnegade  ligger på 9.867 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.601 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.