Havkærvej 83 - C1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

33.600 kr

Leje per måned:

11.200 Kr/md

Nybygget fireværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. INDBYDENDE ENTRÉ I denne fireværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en stor entré. Herfra har du adgang til badeværelset, et af de i alt tre værelser, samt køkken-alrummet, der udgør lejlighedens naturlige samlingspunkt. KØKKEN-ALRUM MED STORE VINDUER Køkken-alrummet er i åben forbindelse med stue, og her er god plads til mange timers leg og ophold. I det ene hjørne er der et funktionelt vinkelkøkken, der er indrettet med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Selve stuen har to hyggelige kroge med store vinduespartier, der giver mulighed for at indrette lyse og indbydende sofa- og spisepladser. EGEN ALTAN/TERRASSE Fra stuen er der desuden udgang til en lækker altan/terrasse, der er placeret på hjørnet af ejendommen. Du har derfor mulighed for at rykke lidt rundt, alt efter hvordan solen står på himlen. GODE REGULÆRE VÆRELSER Lejligheden har i alt tre værelser, der alle har faste skabe. Det ene værelse er pga. størrelsen og...

105 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Dette store værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 105 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Havkærvej

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Havkærvej  ligger på 11.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 33.600 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 lejeboliger i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.