Hulvejen, 2 sals bolig - Ørbæk

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hulvejen
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.800 kr

Depositum:

23.400 kr

Leje per måned:

7.800 Kr/md

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 5853 Ørbæk

På Hulvejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hulvejen i 5853

Husleje
Du skal betale 7.800 kr. om måneden for dette lejemål på Hulvejen .
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.400 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 5853 Ørbæk

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5853 Ørbæk? Du kan i øjeblikket finde 3 boliger til leje i Ørbæk netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.