Hus i Hvidbjerg by - tæt på indkøbsmuligheder

Faciliteter

Areal
160m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Enghavevej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Stort hus på 160 m2 til leje 7790 Thyholm

På Enghavevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 160 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Enghavevej i 7790

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for dette lejemål på Enghavevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.700 kr.

Andre lejeboliger i 7790 Thyholm

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7790 Thyholm? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7790 Thyholm her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden