HUS TIL LEJE I RAMSING

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
sønder alle
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

4.800 kr

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

4.400 Kr/md

HUS MED EN VÆRELSER, SOVEVÆRELSE,KØKKEN, STUE OG BADEVÆRELSE MED BRUSER OG EN NEM LILLE HAVE. ALT I PÆNT STAND

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7860 Spøttrup

På sønder alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på sønder alle i 7860

Husleje
Huslejen for denne bolig på sønder alle  ligger på 4.400 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7860 Spøttrup

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7860 Spøttrup? I øjeblikket finder du 17 lejeboliger i 7860 Spøttrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.