Hyggelig 3 vær. lejlighed til leje i Kolding

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Låsbygade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

20.685 kr

Leje per måned:

6.895 Kr/md

Lejligheden er 80 m2 og velindrettet. Der nyt lyst køkken i lejligheden. Det er en hyggelig lejlighed til leje to stuer, soveværelse, nyt køkken, badeværelse og central entre. Den ene af de to stuer kan sagtens bruges som et soveværelse, værelse eller kontor. Der er flotte afhøvlede trægulve i stuer, soveværelse og entre. Der er charmerende fritlagte bjælker i stuer og soveværelse. Denne lejlighed til leje i Kolding midtby ligger i en charmerende ejendom på 2.sal. Lejligheden ligger meget central midt i Kolding tæt på alt i det charmerende Latinerkvarter. Der er gåafstand til butikker, restauranter, cafeer, supermarkeder og fitness centre.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 6000 Kolding

På Låsbygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Låsbygade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Låsbygade ligger på 6.895 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.685 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-15.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.