Hyggelig 3-værelses på attraktiv beliggenhed

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

5.652 kr

Depositum:

16.950 kr

Leje per måned:

5.650 Kr/md

Er du på udgik efter en rigtig fin og billig lejlighed? Lejligheden rummer en fin fordelingsentré, en god stue med hyggelig karnap og adgang til et værelse/kontor, et pænt lyst køkken, et rummeligt soveværelse med fransk altan mod gården samt et pænt badeværelse med brus. Til ejendommen hører en hyggelig gårdhave til fælles brug, et fint fælles vaskeri samt cykelkælder.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 9000 Aalborg

På Læsøgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 73 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Læsøgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Læsøgade er 5.650 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.950 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.