Hyggelig 3-værelses på Tagkronen!

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

850 kr/md

Depositum:

39.600 kr

Leje per måned:

13.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Hyggelig 3-værelses på Tagkronen! Hyggelig 3-værelses på Tagkronen! Skøn indflytningsklar 3-værelses lejlighed ideel til par eller samboende. Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse samt køkken-alrum. Fra stueetagen er der trapper op til lejlighedens 1. sal, hvor lejlighedens to soveværelser er beliggende. Generelt hele vejen igennem lejligheden er væggene hvide, og sammen med de store vinduer føles boligen åben og lys. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. I køkkenet er desuden god plads til at have spise afdeling, og et køkkenelement adskiller naturligt spisekøkken fra stuen. I badeværelset findes både vaskemaskine og tørretumbler. Til boligen medfølger desuden en hyggelig terrasse i forbindelse med indgangen til boligen. Ca. 2 min. gang fra boligen ligger Vanløse station hvorfra der både kører Metro, S-tog og bus. Metroen kan tage dig fra Vanløse til Nørreport på 11 min. Lejligheden er klar til overtagelse. Husdyr: Ikke tilladt Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder. Herefter er der 3 måneders opsigelse. Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf. 33 33 ...

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 2720 Vanløse

I denne lejlighed på Vanløse Torv i Vanløse får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Vanløse Torv i 2720

Husleje
Du skal betale 13.200 kr. om måneden for dette lejemål på Vanløse Torv.
Depositum
Du skal lægge 39.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2720 Vanløse

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2720 Vanløse? Du kan i øjeblikket finde 45 lejeboliger i Vanløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.