Hyggelig hus på landet

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
38 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vittrupvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

2.750 kr

Depositum:

11.700 kr

Leje per måned:

3.900 Kr/md

Stort hus på 100 m2 til leje 7990 Øster Assels

I dette hus på Vittrupvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 100 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Vittrupvej i 7990

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vittrupvej  ligger på 4.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-06.

Andre lejemål i 7990 Øster Assels

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7990 Øster Assels? Du kan i øjeblikket finde 1 lejemål i Øster Assels netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.