Hyggelig lejlighed udlejes

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Smedegade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

5.950 kr

Depositum:

17.850 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Central beliggende lejlighed, tæt på bymidten og på banegården udlejes. Delevenlig. A/C forbrug fordeler sig således: Vand a conto: 200 Varme a conto: 700 Kontakt Henning for fremvisning.

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 8700 Horsens

På Smedegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 69 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Smedegade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Smedegade ligger på 5.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.