Imponerende rækkehus på Holmen - Lige til vandet.

Faciliteter

Areal
179m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Bohlendachvej
Forudbetalt leje:

99.000 kr

Leje per måned:

33.000 Kr/md

Kun til internationale lejere og virksomheder! Lige i starten af Holmen, i nabolaget til Operahuset, udlejes et flot og imponerende rækkehus beliggende i et tidligere bådværft. Hele bygningen er nænsomt restaureret og omdannet til boliger, med respekt for de originale detaljer og de maritime indtryk er bevaret. Boligen er beliggende i midten af bebyggelsen og har en lille forhave og ikke mindst et godt, privat havestykke mod vandet. Huset er karakteriseret ved store åbne rum, flot lysindfald, fritlagte spær og byder på flere indretningsmuligheder over husets 3 plan. Ad indgang fra husets forhave ankommer man til entré, med indbyggede skabe og videre adgang til stort åbent stuerum. Stuerummet ligger i åben forbindelse med køkkenet og er domineret af de markante, fritlagte træspær samt den direkte udsigt til kanalen der løber forbi huset. Her er udgang til aflukket havestykke med videre gang til kanalen. Køkkenet er i en god størrelse med spiseplads mv.. Der forefindee ligeledes gæstetoilet samt teknikrum. 1. salen har et åbent trapperum, med et godt lys fra bl.a. ovenlysvinduerne. Her er et møblerbart repos, som er oplagt at indrette til kontor. To gode soveværelser med indbygged...

Stort hus på 179 m2 til leje 1437 København K

I dette hus på Bohlendachvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 179 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Bohlendachvej i 1437

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bohlendachvej  ligger på 33.000 kr. om måneden.

Andre lejemål i 1437 København K

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1437 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.