internationale kunder - firmakontrakt

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søborg Hovedgade

Leje per måned:

12.000 Kr/md

4 vær. fuldt møbleret lejlighed i Søborg, indeholdende 2 stuer, 2 soveværelser, køkken og bad - udlejes tidbegrænset for 2-3 år. der kan for yderligere kr. 4.000 pr. måned tilknyttes et værelse på 24 m2 Kan kun lejes af internationale kunder, hvor kundens virksomhed underskriver som lejer.

72 m2 værelse til leje i 2860 Søborg

Stort værelse til leje på Søborg Hovedgade i 2860 Søborg. Værelset er på 72 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Søborg Hovedgade i 2860 Søborg

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søborg Hovedgade ligger på 12.000 kr. om måneden.

Andre værelser til leje i 2860 Søborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2860 Søborg? Du kan i øjeblikket finde 54 lejeboliger i Søborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.