internationale kunder hvor virksomheden underskreivet

Faciliteter

Areal
51m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vedbækgade

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

fuldt møbleret stor 1 værelses lejlighed udlejes for 2-3 år. Kan kun lejes af international lejer, hvor lejers firma underskriver kontrakten.

Stor lejlighed på 51 m2 til leje 2200 København N

I denne lejlighed på Vedbækgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 51 m2.

Om lejemålet på Vedbækgade i 2200

Husleje
Du skal betale 8.900 kr. om måneden for dette lejemål på Vedbækgade.

Andre lejeboliger i 2200 København N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2200 København N? I øjeblikket kan du finde 51 lejeboliger i 2200 København N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.