Kælderlejlighed med central beliggenhed.

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

8.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Lejligheden er med 2 rum i stueplan ca. 16 m2 samt 2 store rum i høj kælder 60 m2. i høj kælder: Lille toilet, køkken/alrum, soverum med bruseniche. Lille fælles gårdhave. Bemærk lejen er incl. forbrug og adgang til vaskemaskine i vaskekælder. Velegnet for enlig eller ungt par.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Grydetorv i Thisted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejeboligen på Grydetorv i 7700

Husleje
Du skal betale 4.000 kr. om måneden for denne bolig på Grydetorv.
Depositum
Du skal lægge 8.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 lejeboliger i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.