Klippen Skalborg - Kvalitetsboliger med udsigt.

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hobrovej

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Klippen er et fantastisk nyopført boligkompleks beliggende i Skalborg nær City Syd. Ejendommen som står klar til indflytning medio juni 2019 byder på hele 53 stk. lejligheder fra 50-73 kvm til priser fra kr. 5.000 pr måned. Kvarteret: Du kommer til at bo i den sydlige bydel Skalborg nær Aalborg C, og fra ejendommen er der få meter til området City Syd som byder på alt hvad hjertet kan begærer. Der er gode muligheder for offentlig transport, og har du egen bil er der gode parkeringsforhold. Aalborg centrum nås på 5 minutter i bil, og der er gode tilkørselsforhold til motorvej. Beliggenheden byder på skønne grønne områder indenfor kort afstand samt gode fritids- og fitnessmuligheder i nærområdet. Ejendommen: Der er tale om en nyopført etageejendom som byder på hele 5 etager med lejeboliger beliggende ovenpå rolige erhvervslejemål i stueplan. Arkitekturen er skarp og minimalistisk hvorfor ejendommens navn Klippen harmonere flot med bygningen som skyder hele 25 meter i vejret. Lejlighederne på 1.sal har udgang til egen terrasse, mens alle øvrige boliger har mulighed for at nyde sommerlivet på egen altan mod vest. Til bebyggelsen vil høre depotrum knyttet til hver bolig, cykelpa...

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Hobrovej i Aalborg SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejeboligen på Hobrovej i 9200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hobrovej er 7.300 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2019-06-15.

Andre lejeboliger i 9200 Aalborg SV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9200 Aalborg SV? I øjeblikket finder du 242 lejeboliger i 9200 Aalborg SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.