Kløvervej3 2 værelses 1. sal

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kløvervej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

7.725 kr

Leje per måned:

2.975 Kr/md

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Kløvervej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om lejemålet på Kløvervej i 9900

Husleje
Du skal betale 2.975 kr. om måneden for dette lejemål på Kløvervej.
Depositum
Du skal lægge 7.725 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket kan du finde 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.