Kom til åbent hus

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
C. F. Møllers Allé
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

33.000 kr

Leje per måned:

11.000 Kr/md

Emmahus – Nye lækre boliger tæt på Byparken Kom til åbent hus Søndage afholdes åbent hus i Gertrudehus på adressen Ørestads Boulevard 36, 2. dør 4. Tirsdage afholdes åbent hus i Emmahus på adressen C.F. Møllers Allé 53, 1. tv. Emmahus består af 154 splinternye lejeboliger på 2-5 værelser beliggende i den sydlige del af Bellakvarter i København. Bygningen er udformet som en klassisk københavnerkarré med fire fløje omkring et gårdrum og opført i en ikonisk rød murstensfarve. Lyse og moderne boliger Emmahus er tegnet af Praksis Arkitekter, der har skabt et varieret udbud af boliger fra hyggelige 2-værelses til rummelige 5-værelses lejligheder, så der både er plads til singler, par og børnefamilier. Alle boliger er opført med store vinduespartier og er indrettet, så de primære opholdsrum har det bedste dagslys. Materialerne er lyse og køkkenet er hvidt og moderne fra Invita. Stort set alle boliger har altaner eller terrasser i gården eller på taget. Grønne områder og aktiviteter Det store gårdrum i Emmahus bliver indrettet med et opholds- og legeområde samt træer, buske og planter. Du bliver nabo til den grønne park Sydhaven og i forlængelse af den Bellakvarters aktivitetsta...

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på C. F. Møllers Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om boligen på C. F. Møllers Allé i 2300

Husleje
Huslejen for dette lejemål på C. F. Møllers Allé ligger på 11.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 33.000 kr.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejeboliger i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.