Kom til åbent hus

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

47.700 kr

Leje per måned:

15.900 Kr/md

Gertrudehus – Nye lejeboliger op til 12. etage Kom til åbent hus Tirsdag afholdes åbent hus med tilmelding i Emmahus på adressen C. F. Møllers Allé 53, 1. tv. Onsdag afholdes åbent hus med tilmelding i Gertrudehus på adressen Ørestads Boulevard 36, 2. 4 Søndag afholdes åbent hus med tilmelding i både Emmahus og Gertrudehus Denne skønne og lyse lejlighed er beliggende øverst i tårnet på 12. etage i Gertrudehus. Herfra har du virkelig en WOW-faktor. Der er fri udsigt over villakvarterene ved Kongelundsvej, du kan se Amager Bakke & de høje ejendomme ved Amager Strand, Øresundsbroen og endda til Sverige. Selve lejligheden består af fordelingsgang med spots, lejlighedens store og rummelige soveværelse, flot lyst badeværelse med vaskesøjle, stort køkkenalrum der er nemt at indrette, 2 gode værelser samt et mindre kontor og slutteligt en stor altan med skønt kig op og ned ad Ørestads Boulevard og metrolinjen. Gertrudehus ligger klods op ad naturskønne Amager Fælled og byder på 166 lejeboliger fordelt på 2-5 værelser. Her bor du i en moderne københavnerkarré med forskellige niveauer og et tårn, der går op til 12. etage. Skabt til det gode liv Gertrudehus er tegnet af C. F. Mølle...

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 2300 København S

På Ørestads Boulevard finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ørestads Boulevard i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ørestads Boulevard er 15.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 47.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.