Kompromisløs kvalitet i det yderst attraktive Øgadekvater

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Omøgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

3 kr

Leje per måned:

12.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ejendommen er beliggende yderst attraktivt i hjertet af Øgadekvarteret, blot få gader fra cafémiljø og Fælledparken. 7 min. gang til metroen, samt gode direkte buslinjer, hvilket giver nem og hurtig adgang til resten af København. Indrettet med øje for detaljen i kompromisløs kvalitet Altan Integreret stue og køkken-alrum skaber lys og hyggelig atmosfære. I gården anlægges et grønt fællesanlæg. 25 p-pladser i parkeringskælder.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 2100 København Ø

På Omøgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Omøgade i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Omøgade er 12.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 3 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 122 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.