Kontor lokale i centrum af Kolding

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Fredensgade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

10.413 kr

Leje per måned:

3.471 Kr/md

Beliggenhed: Centralt beliggende i centrum af Kolding med 4 min gang til centrum, butikker, busholdepladser. Fældes p-pladser i gården. Ejendommen: Ejendommen er opført i 1900, fremstår som nyrenoveret og indeholder 5 erhvervslejemål, alle lejemål er i tip-top stand. Indretning: Kontormiljø på 70 m2 med kontor pladser til 3 personer. Lejemålets kontorområde er omdrejningspunktet, der har et godt lysindfald fra et stort ovenlysvindue. Lejemålet er udført med synlige mørkbejdset spær, og hvidmalet vægge samt lakeret ask gulve. På endevæggen er der opsat køkkeninventar med køleskab, keramisk kogeplade, ovn samt emhætte, og opvaskemaskine. I køkken og arkiv områder, er der god lysindfald fra et ovenlys. I tilstødende rum er der arkivrum, i kontorrummet er der trukket EDB stik til kabelbakker i kontor og arkiv område. Entre er med glasvæg til kontorområdet samt med sprosser vindue mod udvendig trappeopgang. Badeværelse har man adgang til fra entreen, hvor lysindfaldet kommer fra tagvindue. I gården er der fælles p-pladser. Køkken - er indrettet med stort skabs arrangement, samt køleskab, keramisk komfur, ovn, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelset - er med bruseniche og skabsparti m...

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Fredensgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Fredensgade i 6000

Husleje
Du skal betale 3.471 kr. om måneden for dette lejemål på Fredensgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.413 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-06.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.