Kontor / produktion Kolding Syd. Ambolten 24 A.

Faciliteter

Areal
396m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ambolten
Forbrug:

1.816 kr/md

Depositum:

30.327 kr

Leje per måned:

11.506 Kr/md

Beliggenhed: Ejendommen ligger i industri syd, Kolding, som er et etableret erhverv område, med hurtig adgang til motorvejen, samt 3 min. gang til offentlig transport middel. Ejendommen: Erhvervsejendom der fremtræder som en pæn bygning, med mange muligheder. Bygget i 1987 med ombygning og tilbygning i 1997 og 2008. Bygningerne fremtræder i tip/ top stand, med mange muligheder. Indretning: Fra entre adgang til kontorområdet med 2 stk. vinduer mod vest. smat adgang til kantine med inventar med køleskab. Fra kantine er der adgang til produktion hal. Fra produktion er der adgang til et omklædningsrum med bad og wc. I produktion er der et lager rum. Fra produktion er der adgang gennem stor dobbelt dør B 2,4 x H 2,7m til varmt lager. Fra produktion er der udgang gennem ledhejseport til kold lager, fra kold lager er der el. ledhejseport B 4m x H 4,3m til det fri. Til lejemålet er der lille udendørs området. Varme kommer fra gasfyr, og der er offentlig vandforsyning. Til bygning er der et el-anlæg med 63 Ampere. Alt forbrug afregnes ud fra forbrugsmåler. Kontor, kantine og omklædning 59 m2 Produktion / varm lager 228 m2 Kold lager. 220 m2. Lejemålet indeholder: kontor 1, badeværelse 1,...

Stor lejlighed på 396 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Ambolten får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 396 m2.

Om lejemålet på Ambolten i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ambolten er 12.088 kr.
Depositum
Du skal lægge 32.316 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.