Kontorfællesskab i inspirerende miljø

Faciliteter

Areal
15m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Drewsensvej
Depositum:

3 kr

Leje per måned:

1.409 Kr/md

KONGEremisen - er et kontorfællesskab for soloselvstændige, free-lancere eller andre, der søger et fagligt og inspirerende miljø centralt i Silkeborg. Vi hylder synergi, fordybelse, socialt samvær og kreativ udfoldelse uden vasketøj og dårlig samvittighed. VÆRDIER: Åbenhed, faglighed, fællesskab, business mindset, kreativitet, engagement. FACILITETER: 4 lyse kontorer, adskilt af gennemgående glasvægge/døre Køkken/mødelokale til 6 personer (mulighed for at leje eksternt mødelokale i nabokontorfællesskabet) Fælles entré, garderobe, printerrum, toilet og bad Eget udendørs cafémiljø Atmosfærisk bygning med unik beliggenhed og eksponering Parkering ved døren Fiberbredbånd 250 mb Alarmaftale Rengøring af fællesarealer og udvendig vinduesvask DET SOCIALE: Fælles morgenmad (hver uge), hvor vi har "bordet rundt" og måske synger en sang Fredagsbar (hver måned), hvor vi bare er os selv, og måske familie eller venner Julefrokost sammen med vores påhæng Sommerudflugt "ud i det blå" en hverdagsaften i juni Obligatorisk husmøde en gang om året, hvor vi diskuterer værdier og "det gode kontorfællesskab" Sparring og netværk, både internt og med vores øvrige "kontorfællesskabs-kolleger"

Mindre lejlighed på 15 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Drewsensvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 15 m2.

Om lejemålet på Drewsensvej i 8600

Husleje
Du skal betale 1.409 kr. om måneden for dette lejemål på Drewsensvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.