Kontorlokaler

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Århusvej
Depositum:

29.400 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Erhvervslokale, velegnet til virksomhed med behov for kontorplads. Lyst og venligt moderne byggeri, centralt placeret i Grenå. Gode parkeringsmuligheder, både for kunder og personale. Lejemålet er ikke momsregisteret

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Århusvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 105 m2.

Om lejeboligen på Århusvej i 8500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Århusvej ligger på 4.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8500 Grenaa

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8500 Grenaa? I øjeblikket finder du 11 lejeboliger i 8500 Grenaa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.