Kontorlokaler i Hobro midtby

Faciliteter

Areal
34m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Adelgade
Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Har du en mindre virksomhed, og ønsker du en fleksibel og velordnet kontorløsning? Så har vi lige det du skal bruge. Vi er et lille kontorfællesskab med 6 kontorlokaler beliggende i Hobro midtby. God placering i forhold til motorvej. Gode offentlige forbindelser, idet busterminalen ligger 350 m fra kontoret. Du får adgang til tekøkken, rengøring, printer, scanner og kopimaskine, mødelokaler, højhastighedsforbindelse til internettet og WiFi.

Mindre lejlighed på 34 m2 til leje i 9500 Hobro

I denne lejlighed på Adelgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 34 m2.

Om lejeboligen på Adelgade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Adelgade er 3.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.