Lækker 2 vær. i Kolding

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ottosgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

4.495 kr

Depositum:

13.485 kr

Leje per måned:

4.495 Kr/md

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Ottosgade i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om lejeboligen på Ottosgade i 6000

Husleje
Du skal betale 4.495 kr. om måneden for denne bolig på Ottosgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.485 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.