Lækker 2-vær. med fantastisk udsigt og altan

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

8.250 kr

Depositum:

24.750 kr

Leje per måned:

8.250 Kr/md

Lækker lejlighed, beliggende centralt i Aalborg i nyere ejendom opført i 2014. Lejligheden indeholder fordelingsgang med adgang til dejligt badeværelse med brus og kombi vaskemaskine/tørretumbler. Lækkert køkken og stue i ét med fantastisk lysindfald og smuk udsigt. Fra stuen er der udgang til en fin altan. Dejligt soveværelse med god skabsvæg. Der er i lejligheden flotte parketgulve. Der er brugsret til én af byens bedst beliggende tagterrasser med smuk udsigt over Aalborg og omegn, herunder brugsret til fælles gasgrill. Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Der er rygeforbud i hele ejendommen, herunder i lejligheden.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 8.250 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.750 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.