Lækker 2-værelses lejlighed med gårdstykke på vidunderlige Teglholmen!

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
100 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Alliancevej
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

12.950 kr

Depositum:

38.850 kr

Leje per måned:

12.950 Kr/md

Bemærk at billeder er af en tidligere prøvebolig. Besøg vores hjemmeside: www.westcoastpark.dk Her får du flere oplysninger, og kan se alle de ledige lejeboliger vi har i ejendommen. Der er plads til alle boligdrømme i West Coast Park, som har lejligheder fra 73 til 150 kvm. (2, 3, 4 eller 5-værelses lejligheder). Lejlighederne er lyse og rummelige, og de fleste boliger har kig til vandet. Køkkenet er indrettet med det danskproducerede HTH-køkken med hvide låger og greb i lige linjer, samt Siemens hvidevarer. I badeværelserne er der vaskemaskine, tørretumbler og naturligvis gulvvarme. West Coast Park ligger eksklusivt på Teglholmen med vand på 3 sider af bebyggelsen. Herfra kan man på gåben hurtigt nå skole, pasningsmuligheder, cafeer, indkøbsmuligheder, Amager Fælled, havnebad og meget mere af alt det vigtige og sjove. Børnehuset Støberigade og den nye skole i Sydhavnen ligger lige rundt om hjørnet. Udover at der er tale om gode institutioner, så er skolen kåret til verdens bedste skolebyggeri. Alle lejligheder har altan og/eller terrasse. Stuelejlighederne mod kanalerne har forskudte plan med direkte adgang til vandterrassen, hvor man kan sidde med fødderne i vandet. Facaderne...

Hus til leje på 83 m2 2450 København SV

I dette hus på Alliancevej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 83 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Alliancevej i 2450

Husleje
Du skal betale 12.950 kr. om måneden for dette lejemål på Alliancevej.
Depositum
Du skal lægge 38.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 418 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.