Lækker 3 værelses i Fårup

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

5.700 kr

Depositum:

17.100 kr

Leje per måned:

5.700 Kr/md

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 8990 Fårup

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jernbanegade i 8990

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Jernbanegade er 5.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 17.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 8990 Fårup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8990 Fårup? Du kan i øjeblikket finde 4 boliger til leje i Fårup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.