Lækker 3 værelses penthouse lejlighed i Aarhus N

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Katrinebjergvej
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

34.957 kr

Leje per måned:

11.667 Kr/md

Bo på toppen af Aarhus - nye penthouselejligheder En nyetableret 3-værelses penthouselejlighed med skøn beliggenhed, tæt på Universitetet. Lejligheden er indrettet med en rummelig entré, hvorfra man har adgang til et stort lyst værelse med skabe, badeværelse og lækkert køkken/alrum. Det store badeværelse har separat bruseniche og vaskesøjle. Fra entréen kommer du ind i køkken/alrummet. Køkkenet er indrettet med et moderne hvidt og funktionelt køkken med opvaskemaskine. Fra køkken/alrummet er der adgang til et værelse. Fra begge værelser er der store vinduer, som ligeledes giver adgang til lejlighedens solrige altan, som har en skøn udsigt over Aarhus midtby. Altan fungerer som en udendørs forlængelse af boligen om sommeren. Lejligheden har egen vaskesøjle, samt ligeledes adgang til fælles gårdhave, pulterrum i kælderen, cykelparkering. Der er ligeledes parkering lige udenfor ejendommen, hvor det er først til mølle-princippet. Lejligheden er oplagt som delelejlighed med to gode værelser og fælles køkken/alrum. Ligeledes gør det boligen anvendelig for singlen og for parret som ønsker at bo godt i Aarhus N. Området omkring lejligheden summer af liv, hvor Universitetet blot ligger l...

79 m2 værelse til leje i 8200 Aarhus N

Dette store værelse er til leje på Katrinebjergvej i 8200 Aarhus N. Værelset er på 79 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Katrinebjergvej i 8200 Aarhus N

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Katrinebjergvej ligger på 11.667 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 34.957 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 boliger til leje i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.