Bo i Frederikstaden i en ugeneret gård

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

525 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

54.750 kr

Leje per måned:

18.250 Kr/md

Flot og lys lejlighed på fredelig beliggenhed på Esplanaden - lidt tilbagetrukket fra gaden. Tæt ved Amalienborg og Amaliehaven og i gå-afstand til Kastellet og Langelinie. Tæt på gode indkøb- og shoppingmuligheder samt cafelivet i City. Der er busforbindelser i Bredgade og på Grønningen inden for et par minutters gå-afstand. Østerport Station med S-tog, Kystbanen og regionaltog ligger indenfor 10 minutters gang. Den nærmeste Metro Station ligger på Kongens Nytorv. Ejendommen ligger i grøn P-zone. Beboere kan bestille parkeringslicens hos Parkering København Lejligheden vil blive indrettet med entre, køkken med køl/frys, indbygningsovn, induktionsplader samt emhætte og i åben forbindelse til stue. To gode og rummelige værelser samt et mindre værelse. Pænt brusebadeværelse med plads til installation af vaskemaskine/tørretumbler. Vi gør opmærksom på, at lejligheden er i færd med at blive moderniseret. Udlejer ønsker desværre ikke at udleje til bofællesskaber. Er du interesseret i en fremvisning, står vi til rådighed!

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 1263 København K

På Esplanaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Esplanaden i 1263

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Esplanaden ligger på 18.250 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 54.750 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-01.

Andre lejemål i 1263 København K

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 1263 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejemål i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.