Lækker Lejlighed i Haderslev.

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Moltrupvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

12.600 kr

Leje per måned:

4.200 Kr/md

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Moltrupvej i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Moltrupvej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Moltrupvej er 4.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 12.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.