Lækker lejlighed på 1-sal på helt unik placering

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. sep 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Garnisonsvej
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

13.500 kr

Depositum:

40.500 kr

Leje per måned:

13.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 3520 Farum

På Garnisonsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Garnisonsvej i 3520

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Garnisonsvej er 12.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 38.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-15.

Andre lejeboliger i 3520 Farum

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 3520 Farum? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 3520 Farum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.