Lækre lejeboliger tæt på by og natur

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Nybolig Projektsalg- og Udlejning har hermed fornøjelsen af, at udbyde lækre lejeboliger tæt på Horsens Centrum og naturen ved Bygholm Park. KONTAKT NYBOLIG PROJEKTSALG- OG UDLEJNING PÅ EMAIL ELLER 20848083 FOR FREMVISNING AF LEJLIGHEDERNE. Få yderligere inspiration på Karetmagerlundens hjemmeside: www.karetmagerlunden.dk. Under boligoversigten finder du ledige lejligheder. Priser starter fra kr. 6.450. Hvis du ønsker en lejebolig med ordnede forhold, trygge rammer tæt på Horsens Centrum og Bygholm park, så er lejlighederne på Karetmagerlunden lige noget for dig. På en af Horsens bedste beliggenheder opføres der 59 lejligheder i gedigne kvalitetsmaterialer, med fokus på minimal spildplads. Lejligheden består af entré, badeværelse, værelse, køkken/alrum kombineret med stue . Fra stuen har man direkte adgang til den indbyggede sydvendte altan med tilhørende depotrum. På altanen er der monteret lameller, som er med til at sikre privatlivet, lysindfaldet mv.Hele lejligheden er desuden udstyret med gulvvarme. Lejligheden er desuden udstyret med kølefryseskab, ovn, induktionsplade og emhætte samt opvaskemaskine. Der er adgang via trappe og elevator til lejligheden. Der er etableret cy...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 8700 Horsens

På Emil Møllers Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Emil Møllers Gade i 8700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Emil Møllers Gade ligger på 9.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 27.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejemål i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.