Lækre lejelejligheder på Odense Havn

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

6.500 kr

Depositum:

13.000 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Nybolig Projekt Odense Palle Jensen har igen fornøjelsen af at udbyde nyopførte lækre 2-værelses lejelejligheder på Odense Havn. Åbent hus med tilmelding i møbleret prøvelejlighed hver tirsdag og torsdag, begge dage fra kl. 16.45 Få yderligere inspiration på Tværkajens hjemmeside - www.tværkajen.dk Priser starter fra kr. 6.950,-. Vil man gerne have, at ens børn skal have det bedste af det bedste med ordnede boligforhold, trygge rammer og samtidig lige ved siden af uddannelsen, så er lejlighederne på Tværkajen det helt rigtige valg. Tværkajen bliver opført på en af de bedste beliggenheder på Odense Havn for enden af havnebassinet ved Pakhuskajen. Lejlighederne i Tværkajen rummer mange fine og spændende detaljer – alle har altan, og en del af lejlighederne har udsigt henover Odense Kanal, der er cykelparkering i aflåst område, og på toppen af bygningen er der en stor fælles tagterrasse med en pragtfuld udsigt. Lejlighederne er alle indrettet med alt tænkeligt udstyr. Det er nemt, det er nyt, det er lækkert, det er på havnen, det er få minutter fra alt – det er TVÆRKAJENS lejligheder. Se mere på Tværkajens hjemmside www.tværkajen.dk eller kontakt Nybolig Projekt Odense Palle Jensen...

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Tværkajen i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om lejemålet på Tværkajen i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tværkajen er 6.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.000 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.