lejeboliger i himlen over ørestad

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Robert Jacobsens Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

13.200 kr

Depositum:

26.400 kr

Leje per måned:

13.200 Kr/md

<p>lejeboligerne i himmelbyen består af lejligheder og byhuse – på toppen af ørestads byliv. bebyggelsens markante arkitektoniske udtryk skiller sig ud i området – med boliger, der hæver sig over gaden og danner en karaktérfuld skyline. himmelbyen rummer flere funktioner. her er både erhverv, dagligvarebutikker, et underholdningscenter for familier og børn samt self-storage faciliteter – alt sammen i bebyggelsens nederste fire etager. herfra lægger boligerne sig elegant ovenpå, som et selvstændigt byområde på toppen – helt uafhængigt og fri af de nedre funktioner. himmelbyens lejeboliger ligger i rolige luftlag i 18 meters højde, med adgang fra bygningens fjerde sal – således har huset fået sit navn.</p> <p>på ankomstetagen indrettes et åbent og grønt gårdrum, som fungerer som fællesareal for beboerne, og dermed skabes et unikt bykvarter i højden mellem boligerne. desuden er her opgange og elevatorer til boligerne på de øvrige niveauer. boligernes placering gør, at alle har udsigt til det pulserende område og er indrettet så dagslyset kan strømme ind fra flere sider. i himmelbyen bor man midt i ørestads mange tilbud og nær naturskønne kalvebod fælled. med metro...

Hus til leje på 90 m2 2300 København S

I dette hus på Robert Jacobsens Vej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Robert Jacobsens Vej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Robert Jacobsens Vej er 13.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.400 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejeboliger i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.