lejlighed i dejligt fællesskab

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

2.800 Kr/md

2 værelses lejlighed med eget bad og køkken. Mulighed for fællesskab, hvis det ønskes eller at være i enerum når dette ønskes Fantastik udsigt Lille hund ok. Lokal kontakt person til besvarelse af eventuelle tvivlsspørgsmål EMAIL

Lejlighed til leje på 46 m2 i 7790 Thyholm

I denne lejlighed på Orionsgade i Thyholm får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejeboligen på Orionsgade i 7790

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Orionsgade ligger på 2.800 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 7.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7790 Thyholm

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7790 Thyholm? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7790 Thyholm her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.