LEJLIGHED I ØGADERNE i Aarhus UDLEJES!

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
194 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Sjællandsgade
Forbrug:

1 kr/md

Depositum:

6.900 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Vi lejer vores dejlige stuelejlighed ud pr. 1/5. Det er en toværelses lejlighed på 59 kvm, beliggende på Sjællandsgade i det attraktive Øgadekvarter i Aarhus C. Huslejen er på 6900 kr./måned inkl. vand og varme. Ved indflytning betales et depositum på en måneds husleje. Lejen vil i første omgang være tidsbegrænset på 4-6 måneder. Skriv gerne for mere information.

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Sjællandsgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Sjællandsgade i 8000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Sjællandsgade ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 6.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-30.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.