Lejlighed i Søborg

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Søborg Hovedgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

36.000 kr

Leje per måned:

12.000 Kr/md

<p>Hyggelig &quot;Company apartment&quot; i S&oslash;borg. Lejeligheden udlejes fuldt m&oslash;bleret. Den indeholder 2 sovev&aelig;reslser samt en stue. God som dele lejlighed. God central beliggenhed p&aring; S&oslash;borg Hovedgade 72 med god muligheder for offentlig transport, daglige indk&oslash;b osv.</p> <p>&nbsp;</p> <p><u><strong>OBS: Med mulighed for at tilleje ekstra v&aelig;relse p&aring; 24m&sup2; for blot 4.000 kr.</strong></u></p>

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 2860 Søborg

I denne lejlighed på Søborg Hovedgade i Søborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Søborg Hovedgade i 2860

Husleje
Du skal betale 12.000 kr. om måneden for dette lejemål på Søborg Hovedgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 36.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-01-15.

Andre lejeboliger i 2860 Søborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2860 Søborg? Du kan i øjeblikket finde 54 boliger til leje i Søborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.