Lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Møllergade
Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Istandsat 3-værelses lejlighed fordelt på 106 m² udlejes nu midt i Gerritsgade/Møllergade i Svendborg. Lejemålet er beliggende midt i gågade tæt på byliv, handel og transport. Lejligheden indeholder entre, køkken med alkove hvor der kan være plads til et mindre spisebord, stor lys stue og 2 værelser samt badeværelse med bruseniche. Der er skabe i begge værelser. Her er en dejlig solrig fælles terrasse i baggård. Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Stor lejlighed på 106 m2 til leje 5700 Svendborg

På Møllergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Møllergade i 5700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Møllergade ligger på 8.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.000 kr.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket kan du finde 15 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.