Lejlighed midt i Ringkøbing

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
V Strandgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

5.479 kr

Depositum:

16.437 kr

Leje per måned:

5.479 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 6950 Ringkøbing

I denne lejlighed på V Strandgade i Ringkøbing får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om lejemålet på V Strandgade i 6950

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på V Strandgade er 5.479 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.437 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6950 Ringkøbing

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6950 Ringkøbing? I øjeblikket kan du finde 4 lejeboliger i 6950 Ringkøbing her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.