Lejlighed uden bopælspligt - fuldt møbleret

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Leje per måned:

19.500 Kr/md

På Islands Brygge ligger denne skønne hjørnelejlighed med egen gårdhave i 1. parket til vandet. Lejligheden er fuldt møbleret og indeholder: stor og rummelig entré, to gode soveværelser med indbyggede skabe, badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Fra fordelingsgang kommer mand til lejlighedens køkkenalrum i åben forbindelse til stue, hvorfra der er direkte vandudsigt og udgang til hyggelig privat terrasse hvorfra man kan nyde vandet og den smukke udsigt. Til lejligheden hører p-plads i terræn foran bygningen. Udlejes ikke som delebolig eller til studerende.

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Islands Brygge i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Islands Brygge i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Islands Brygge er 19.500 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.