Lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Stor Lejlighed på 106 m2 til leje

På Møllergade 1 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Møllergade 1 i 5700 Svendborg

Den månedlige husleje for lejemålet på Møllergade 1 er 8000. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 24000 kr.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.