lejligheder lidt udover det sædvanlige

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
69 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rådhusstrædet
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.500 kr

Depositum:

31.500 kr

Leje per måned:

10.500 Kr/md

<p>bo til leje i hillerøds mest eftertragtede bydel – tæt på byens smukke vartegn, frederiksborg slot, – og i et roligt og velordnet område. rådhusstrædet er for dem der ønsker at bo i en mindre og mere intim ny boligbebyggelse hvor fællesskab og tryghed i rare omgivelser skaber de perfekte boligrammer for et både hyggeligt og aktivt liv.</p> <p>de fine kvalitetsboliger med godt dagslys bliver alle veldisponerede, og får egen privat have eller altan mod syd. rådhusstrædets havemiljø bliver helt særligt og eksklusivt med væksthus, nyttehaver og skønne opholdssteder. her er også vaskeplads til cykler og god opbevaring til evt. barnevogne og hjælpekøretøjer</p> <p>fakta om rådhusstrædet:</p> <p>• 38 lyse boliger<br /> • størrelser fra 64-92 m2. 1 stk. på 122 m2<br /> • alle boliger har sydvendte altaner eller egen have<br /> • elevator og depotrum til alle boliger<br /> • mulighed for parkering lige ved boligen<br /> • eksklusivt havemiljø med væksthus og skønne opholdssteder<br /> • fælleshus med stort køkken<br /> • indflytning efteråret 2021</p>

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 3400 Hillerød

I denne lejlighed på Rådhusstrædet i Hillerød får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 69 m2.

Om lejeboligen på Rådhusstrædet i 3400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Rådhusstrædet er 10.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 31.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 3400 Hillerød? I øjeblikket kan du finde 167 lejeboliger i 3400 Hillerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.