lejligheder lidt udover det sædvanlige

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rådhusstrædet
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

11.800 kr

Depositum:

35.400 kr

Leje per måned:

11.800 Kr/md

<p>bo til leje i hillerøds mest eftertragtede bydel – tæt på byens smukke vartegn, frederiksborg slot, – og i et roligt og velordnet område. rådhusstrædet er for dem der ønsker at bo i en mindre og mere intim ny boligbebyggelse hvor fællesskab og tryghed i rare omgivelser skaber de perfekte boligrammer for et både hyggeligt og aktivt liv.</p> <p>de fine kvalitetsboliger med godt dagslys bliver alle veldisponerede, og får egen privat have eller altan mod syd. rådhusstrædets havemiljø bliver helt særligt og eksklusivt med væksthus, nyttehaver og skønne opholdssteder. her er også vaskeplads til cykler og god opbevaring til evt. barnevogne og hjælpekøretøjer</p> <p>fakta om rådhusstrædet:</p> <p>• 38 lyse boliger<br /> • størrelser fra 64-92 m2. 1 stk. på 122 m2<br /> • alle boliger har sydvendte altaner eller egen have<br /> • elevator og depotrum til alle boliger<br /> • mulighed for parkering lige ved boligen<br /> • eksklusivt havemiljø med væksthus og skønne o...

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 3400 Hillerød

I denne lejlighed på Rådhusstrædet i Hillerød får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2.

Om lejemålet på Rådhusstrædet i 3400

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Rådhusstrædet  ligger på 11.800 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 35.400 kr.

Andre lejeboliger i 3400 Hillerød

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 3400 Hillerød? Du kan i øjeblikket finde 167 lejemål i Hillerød netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.