Liebhaverboliger med udsigt til vand og vild natur

Faciliteter

Areal
154m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.700 kr/md

Depositum:

90.000 kr

Leje per måned:

30.000 Kr/md

Liebhaverboliger med udsigt til vand og vild natur Liebhaverboliger med udsigt til vand og vild natur I Bakkedraget bor du ved Øresund, samtidig med at du undgår besværet ved at skulle vedligeholde en villa. Her kan du morgenbade fra en af badetrapperne i stensætningen ved kysten – og sætte dit paddleboard eller din kajak i vandet. Du kan naturligvis også bare nyde solen og udsigten på din altan eller tagterrasse, mens du indånder den friske luft og duften af engens vilde planter. Og har du båd, ligger Tuborg Havn i kort gåafstand. De to bygninger i Bakkedraget rummer 124 luksuslejeboliger – og varierer i højde fra tre til seks etager med spændende spring i facaderne og delvist indeliggende altaner. I flere lejligheder får du udover udsigt til vandet et spændende panoramisk 270 graders udsyn. De luksuriøse lejligheder er på 108-220 m2 med tre til fem værelser. Størstedelen af lejlighederne har både morgen- og aftensol. Bygningernes varierende niveauer skaber mange penthouselejligheder samt spændende tagterrasser og altaner, som samtidig gør uderummene lidt mere intime og private. Du får Hellerup lige i baghaven med Strandvejen, som er en hyggelig indkøbsgade med over 200 fo...

Stor lejlighed på 154 m2 til leje 2900 Hellerup

På Tuborg Bakkedrag finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 154 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tuborg Bakkedrag i 2900

Husleje
Du skal betale 30.000 kr. om måneden for denne bolig på Tuborg Bakkedrag.
Depositum
Du skal lægge 90.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2900 Hellerup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2900 Hellerup? I øjeblikket kan du finde 154 lejeboliger i 2900 Hellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.