Lillegade 16 b, Kliplev

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Lillegade
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

15.150 kr

Leje per måned:

5.050 Kr/md

Skøn renoveret lejlighed i 2 plan. Anden udlejning efter renovering. I stueetagen er der et dejligt lyst og stort køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er trælaminatgulv. Badeværelse med toilet, bruser, badmiljø og plads til vaskemaskine og tørretumbler. I entréen er der klinker og trappe til 1. sal. På loftet er der 3 store værelser, et opbevaringsrum, samt et toilet. Der er tæpper i værelserne og på reposen, som også kan møbleres. BBR er under revision. Der er 3 lejligheder i ejendommen med rolige lejere. Ingen husdyr. Vand a conto er sat til 300 kr. pr. person.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 6200 Aabenraa

På Lillegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Lillegade i 6200

Husleje
Du skal betale 5.050 kr. om måneden for dette lejemål på Lillegade.
Depositum
Du skal lægge 15.150 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6200 Aabenraa

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6200 Aabenraa? Du kan i øjeblikket finde 48 boliger til leje i Aabenraa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.