Løjtertoft og Storegade

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.397 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

5.250 Kr/md

Afdelingen består af 17 boliger i 2 etager. Boligerne er beliggende i en gammel renoveret købmandsgård lige overfor Nordborg Slot. Her er 2 og 3 værelses lejligheder i størrelser på 42 - 79,8 m 2 .

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 6430 Nordborg

I denne lejlighed på Løjtertoft i Nordborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Løjtertoft i 6430

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Løjtertoft er 5.250 kr.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket finder du 33 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.