Luksuriøs storvilla med poolområde ved Knebel Vig

Faciliteter

Areal
381m2
Værelser
9 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

30.000 Kr/md

Stor og rummelig luksus-villa med panoramaudsigt over Knebel Vig udlejes fuldt møbleret. Villaen, som er på hele 381 kvm., indeholdender ud over de store fællesarealer også 9 soveværelser, stor hems samt swimmingpool, spabad og sauna. Villaens mange kvadratmeter fordeler sig i 2 plan. Stueplanet indeholder et større bryggers med vaskefaciliteter og skabsplads. Her er adgang til det ene af villaens i alt 4 badeværelser, som alle er med brus og gulvvarme, samt til en længere fordelingsgang, der munder ud i det store køkken/alrum i den ene ende og pool-afdeling i den anden. Fordelingsgangen giver adgang til 4 soveværelser som alle har dobbeltsenge og skabsplads samt et badeværelse. Køkken/alrummet er udstyret med spiseafdeling til 21 personer og en hyggekrog med sofaarrangement og TV. Køkkenet indeholder køkkenudstyr og service til 21 personer, ligesom det er udstyret med hele 2 komfurer, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, 2 kaffemaskiner samt et ekstra stort køleskab, så der er mulighed for at lave mad til den store familie. Fra rummet er der adgang til en flisebelagt terrasse med havemøbler og grill. Fra køkken/alrummet leder en trappe til 1. sal, hvor der findes en hyggelig opholdss...

Stor lejlighed på 381 m2 til leje 8420 Knebel

På Energivej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 9 værelser. Lejligheden er på hele 381 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Energivej i 8420

Husleje
Du skal betale 30.000 kr. om måneden for denne bolig på Energivej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2019-01-01.

Andre lejeboliger i 8420 Knebel

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8420 Knebel? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 8420 Knebel her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.